Henkilökohtainen ohjaus 45min

69,00 

Onko elämässäsi liikaa stressiä ja ahdistusta? Haluaisitko saada lisää virtaa ja iloa elämääsi, tai vain selkeyttä mieleesi? Haluaisitko päästä eroon loputtomasta ajatusrumbasta päässäsi tai tunteiden ylivallasta?

Henkilökohtainen irti päästämisen ohjaus on tehokas apu näissä tilanteissa. Se ei ole terapiaa, eikä vaadi tunteiden tai menneiden analysointia, vaan keskitymme siihen, miltä tuntuu ja mitä on mielessä nyt. Ja kun päästät irti negatiivisista tunteista ja ajatuksista, näet selkeämmin, mitä on meneillään ja mikä olisi viisain ja rakentavin toimintatapa – jos toimintaa tarvitaan. Olet levollisempi ja rauhallisempi, otat elämäsi takaisin haltuusi.

Jos haluat selkeämmän ajattelun, levollisemman mielen ja rauhallisemman olotilan, varaa aika.

Voit myös kokeilla ohjausta täysin riskittä, sillä ohjauksella on tyytyväisyystakuu: mikäli et ensimmäisen kerran jälkeen koe hyötyneesi ohjauksesta, saat rahasi takaisin.

Tapaamiset ovat Zoomissa, ne ovat täysin luottamuksellisia, eikä mitään luottamuksellisia tietoja kerätä.

Irti päästämisen henkilökohtaisena ohjaajana toimii Katja Törmänen.

Kuvaus

Katja on mestari ohjaamaan irti päästämistä. Hän on erittäin ymmärtäväinen ja lempeä, ja hänellä on kyky olla levollisesti läsnä ja löytää aina juuri oikeat kysymykset, joilla solmu lähtee aukeamaan. Se, mikä näyttää ensin ylittämättömältä ongelmalta paljastuukin vain mielen kehitelmäksi, ei miksikään.
Katja kanssa työskentely on auttanut minua, kun olen käynyt läpi vaikeaa masennusta ja suuria elämänmuutoksia. Hänen kärsivällisyytensä ja tyyneytensä vievät irti päästämisen aivan uusiin syvyyksiin ja ohjaus on tuonut lisää selkeyttä ja rauhaa arkeeni.
Sedona-metodi on siitä uniikki, että siitä on apua kaikilla elämänalueilla. Se on hämäävänkin yksinkertainen, niin ettei aina edes ymmärrä, miten nopeasti ja miten paljon helpotusta ja selkeyttä se voi tuoda. Katjan oma ymmärrys tästä metodista on syvällistä, ja se tekee hänestä ihanteellisen ohjaajan kenelle tahansa, joka haluaa soveltaa irti päästämistä elämäänsä.” – VS

Mitä irti päästämisen henkilökohtainen ohjaus tarkoittaa?

Ohjaus perustuu Sedona-metodiin (The Sedona Method), joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva irti päästämisen menetelmä. Metodi on nopea oppia, lempeä mutta tehokas, ja se soveltuu mihin elämänalueeseen tahansa. Henkilökohtaisen ohjauksen aikana keskitymme siihen aiheeseen, minkä koet tärkeimmäksi.

Käytännössä ohjauskerta toimii niin, että tapaamme Zoomissa ja sinä kerrot ensin, mihin haluat siinä tapaamisessa keskittyä.

Oleellisinta ei ole se, mitä on tapahtunut vaan se, miltä tuo asia sinusta tuntuu nyt ja mitä ajatuksia, oletuksia, uskomuksia jne. se sinussa herättää. Tästä syystä pääpaino ei ole ongelmasta puhumisessa, eikä minun tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia.

Kun olet kuvannut aiheen tai teeman lyhyehkösti, ohjaan sinut kysymysten avulla päästämään irti. Jos prosessin aikana nousee esiin jotain muuta, joka tuntuu sillä hetkellä oleelliselta, käsittelemme senkin – tapaamisajan puitteissa.

Henkilökohtainen irti päästämisen ohjaus rauhoittaa nopeasti ja pureutuu syvälle asioiden ytimeen. Irti päästäminen ei vaadi analysointia, mutta usein irti päästämisen yhteydessä saa selkeitä oivalluksia siitä, miksi on toiminut kuten on toiminut tai mitä asian muuttamiseksi kannattaisi tehdä.

Aina näin ei tapahdu, mutta se ei tarkoita, etteikö irti päästäminen toimisi.

Voit hakea apua tai tukea esim. seuraavanlaisissa tilanteissa:

 • kun olet voimaton ja uupunut

 • kun olet stressaantunut etkä saa kierroksia alas

 • kun sinun on tehtävä tärkeä päätös, etkä tiedä mitä tehdä

 • kun koet jääväsi tunnekuohujen armoille vaikkapa jonkin koettelevan elämäntilanteen (ero, läheisen kuolema tai sairastuminen, töiden päättyminen, terveydentilan muutos tms.) takia

 • kun et pääse irti junnaavista ajatuksista tai huolista, tai kun koet jääneesi jumiin

 • kun haluat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet

 • kun haluat elämääsi lisää virtaa ja iloa

 • kun haluat oppia elämään tyynempää ja onnellisempaa elämää

Voimme työstää ohjauksessa joko tiettyä teemaa useamman tapaamiskerran ajan tai vain päästää irti siitä, mikä sillä hetkellä tuntuu kuormittavimmalta. Valinta on sinun, ja tämän menetelmän kauneus on siinä, että sama mistä päästät irti, sen vaikutukset heijastuvat muuallekin elämässäsi.

Ohjaus toteutetaan Zoom-yhteydellä. Kaikki tapaamiset ovat luottamuksellisia, mitään ei äänitetä eikä mitään luottamuksellisia tietoja kerätä.

Mitä voit odottaa tapaamiselta?

Keveämpää oloa ja rentoutumista.

Selkeämpää ja tyynempää mieltä, ja sen myötä kirkastuvaa näkökykyä siihen, mikä on oleellista juuri nyt.

Opit myös irti päästämisen perusmenetelmiä, joita voit harjoittaa itsekin tapaamisen välillä ja jälkeen.

Yksinkertaisesti alat voida paremmin.

Ja kun voit paremmin, olet paremmissa kantimissa muuttamaan niitä asioita, joita haluat muuttaa – ja hyväksyt ne, joita et voi muuttaa.

Pidemmällä aikavälillä opit ja omaksut uudenlaista, levollisempaa ja hyväksyvämpää elämänasennetta.

Luonnollisesti voit harjoittaa irti päästämistä myös ilman ohjausta, mutta ohjauksen avulla etenet nopeammin, pitemmin harppauksin.

Nautin irti päästämisestä Katjan kanssa. Tunteiden, myös negatiivisten, ilmaiseminen tuntuu turvalliselta, sillä sitä ei paheksuta. Pidän myös siitä, että hän intuitiivisesti tietää missä kohtaa prosessissa olen. Joka session jälkeen olen rauhallisempi, rennompi ja onnellisempi.” – MG

Kenelle tämä ei sovi?

Irti päästämisen ohjaus ei ole paras vaihtoehto, jos päällä on akuutti ja vakava mielenterveydellinen ongelma.

Huomaa myös, että irti päästämisen ohjauksella ei voi korvata terveydenhuollon ammattilaisten hoitoa tai neuvoja.

Minulla on ollut onni tuntea ja työskennellä vuosia Katjan kanssa irti päästämisen merkeissä. Katja on erinomainen (irti päästämisen) fasilitoija, ja sessiomme ovat auttaneet minua navigoimaan ihmissuhdepäätöksissä, selventämään työhön liittyviä päätöksiä sekä ylipäätään tekemään päätöksiä hyväksynnästä ja myötätunnosta käsin.

Tämä seurauksena avioliittoni sujuu paremmin, olen vaihtanut urani mielekkäämpään ja elän kaikkineen onnellisempaa elämää. Ja mikä parasta, useimmat näistä muutoksista ovat tapahtuneet helposti ja vaivatta.

Katjalla on kaunis läsnäolon taito. Luotan häneen ehdottomasti, ja työskentely hänen kanssaan tuntuukin aina hyvin turvalliselta. Suosittelen Katjan kanssa työskentelyä lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa parantaa mitä tahansa elämänsä osa-aluetta.” – KR

Miten henkilökohtainen irti päästämisen ohjaus auttaa tavoitteiden saavuttamisessa?

Meillä kaikilla on tavoitteita, asioita joita haluamme. Aina emme kuitenkaan osaa täsmällisesti ilmaista, mitä haluamme, tai sitten tavoitteita on monia, tai ne ovat epäselviä.

Irti päästäminen auttaa tässäkin. Se auttaa löytämään ja tarkentamaan ne tavoitteet, jotka todella ovat omiamme, ja 

 • kuvittele, miten paljon helpompaa toimeen tarttuminen on sen jälkeen, kun olet päästänyt irti kaikista niistä negatiivisista tunteista ja uskomuksista, jotka sanovat sinulle ettet voi, ettet pysty, ettei se onnistu, ettei se ole mahdollista

 • kuvittele, miten paljon helpompaa on tarttua toimeen, kun olet tyyni, levollinen ja innostunut

 • kun olet itsesi paras kannustaja

 • kun ajattelusi on selkeää

 • kun et jännitä, eikä pelko enää säätele elämääsi, vaan kohtaat ihmiset aidosti ja vahvana ja kommunikoit selkeästi ja rehellisesti.

 • kun tiedät, että voit, osaat ja kykenet.

Suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen oppaaksi. Hän on ollut irti päästämisen tukenani monia vuosia, ja joka ikisessä sessiossa hän osuu ohjauksessaan aivan naulan kantaan. Hän on auttanut minua pitkään jatkuneissa ongelmissa kuten sosiaalisten tilanteiden pelossa, unettomuudessa, taloudellisissa vaikeuksissa ja monissa, monissa muissa asioissa. Joka session jälkeen tunnen oloni paljon paremmaksi ja rauhallisemmaksi.

Katjan taidot perustuvat sekä pitkään irti päästämisen ohjauksen kokemukseen että siihen, että hän myös harjoittaa irti päästämistä itse ahkerasti. Tämä yhdistelmä tekee hänen ohjauksestaan hyvin voimallista.

Sedona-metodi on hyvin tehokas ja helppo työkalu. Se auttaa voimaan paremmin ja elämään sellaista elämää jota haluaa. Se toimii hyvin yksinkin harjoitettuna, mutta kun joku tukee ja opastaa siinä, metodin tehokkuus moninkertaistuu.

Kaiken kaikkiaan suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen tueksi – voin taata ettet pety!” – HM

Uuden asiakkaan tyytyväisyystakuu: Jos ensimmäisen kerran jälkeen et koe hyötyneesi ohjauksesta, saat rahasi takaisin.

Siinä tapauksessa ilmoita tyytymättömyydestäsi ohjauskerran lopussa tai (sähköpostilla) viimeistään tunnin kuluessa session loppumisesta.

 

Kuka ohjauksen tekee?

Ohjaajana toimin minä, Katja Törmänen. Olen kirjailija ja irti päästämisen opastaja, ja olen kirjoittanut ensimmäisen suomenkielisen kirjan Sedona-metodista nimellä Irti päästämisen ilo. Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla. (Like) Kirja ilmestyi tammikuussa 2023, ja se on saatavana myös äänikirjana, jonka luen itse.

Olen harjoittanut Sedona-metodia vuodesta 2013 saakka, ja tämän puitteissa olen kurssittautunut monipuolisesti hyödyntämään irti päästämistä elämän eri alueilla. Minut on myös (ainoana suomalaisena) valittu marraskuussa 2022 aloittaneeseen pieneen, kansainväliseen mentorointiryhmään, jonka onnistuneesti läpi käyneet saavat The Sedona Method -coach -sertifikaatin.

Omassa elämässäni irti päästäminen on mukana kaikessa, mitä teen, ja olen käyttänyt sen aktiiviseen harjoittamiseen ja opiskeluun tuhansia tunteja.

Minulla on vuosien ja yli 1500 ohjauskerran kokemus, ja sen perusteella voin sanoa, että irti päästämisen henkilökohtainen ohjaus on erittäin nopea tie edetä millä elämän alueella tahansa.

Katjan läsnäolo ja vahva asiantuntemus menetelmän kanssa luovat vakaan ja vahvan hetken, jossa itsensä kanssa voi olla rehellisimmillään ja saman tien saada toimivan ja kestävän avun vapautumiseen turhasta painolastista ja helpotusta mielen luontaisesta taipumuksesta sekasortoon.

Sedona-metodi on selkeyttä kaaokseen.

Rauhaa hälyyn.

Siksi käytän näitä irti päästämisen välineitä, joita Katjalta olen saanut, koska ne toimivat.

Ne ovat hyvä tuki luovan elämän ja työni tueksi, itseni huoltoon.

Suosittelen Katjan ohjausta ja Sedona-metodia jokaiselle!” – ML

Käytännön ohjeita:

 • Palaa sitten tälle sivulle, lisää ohjauspaketti ostoskoriin ja maksa se.
 • Mikäli kalenterissa olevat ajat eivät lainkaan sovi, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen katja@irtipaastamisenilo.fi ja tiedustella toisen ajankohdan mahdollisuutta.
 • Saat ohjaustapaamisen Zoom-linkin sähköpostiisi viimeistään kahden arkipäivän sisällä ohjausajan sopimisesta. Sinun ei tarvitse asentaa mitään koneellesi, pelkkä linkin klikkaus riittää.
 • Saat sähköpostiisi Calendlylta automaattisen kutsun varaamallesi ohjauskerralle. Jos sinun on peruttava tai siirrettävä aikaasi, löydät siihen linkit tuon kutsun alaosasta otsikon Need to make changes to this event? alta.
 • Kaikissa epäselvissä tilanteissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen katja@irtipaastamisenilo.fi
 • Tarkista ennen tunnin alkua, että yhteys pelaa. Etsi paikka, jossa voit keskittyä ja puhua rauhassa, ja muista mykistää puhelimen ja tietokoneen hälytysäänet ennen tapaamista.
 • Ilmoitan mahdollisista äkillisistä muutoksista (esim. jos en sairastumisen tai verkkohäiriön takia pystykään pitämään ohjausta sovitusti) siihen sähköpostiin, jonka ilmoitit ajan ostaessasi. Muista tarkistaa tämä sähköposti muutosten varalta ennen tapaamista.
 • Jos sinä et pääsekään sovitulle ohjauskerralle, ilmoita siitä minulle mahdollisimman nopeasti. Peruuttamattomasta ohjauksesta rahoja ei saa takaisin, eikä ohjausta silloin siirretä toiseen aikaan. Peruutustapauksessa, kun peruutuksesta on ilmoitettu ennen ohjausajan alkua, sovimme uuden ajan.
 • Mikäli tuntia ei saada teknisistä syistä pidettyä kokonaan, sovitaan uusi ajankohta sille ajalle, mikä jäi pitämättä.

Katjan ohjauksessa on hyvä olla! Katja on opettanut minua päästämään irti siitä, että asioiden pitäisi mennä kuten minä haluan ja hyväksymään sen, miten asiat ovat. Hän on auttanut minua selkiyttämään mieltäni ja olemaan paremmin yhteydessä omaan itseeni. Ohjaus tuntuu aina turvalliselta ja hyväksyvältä, ja voin huoletta ilmaista sen, mitä tunnen ja ajattelen, ilman pienintäkään pelkoa tuomitsemisesta tai paheksunnasta. Suosittelen Katjan palveluita lämpimästi!” – HH

Pidän Katjan irti päästämisen opastuksesta. Se on hyvin hyödyllistä, se auttaa ja tukee omaa irti päästämisen työtäni, ja kaiken lisäksi se on hauskaa. Katja todellakin tietää, miten auttaa ihmisiä päästämään irti! Hän tuntee Sedona-metodin hyvin, ja hän on auttanut minua päästämään irti nopeasti ja helposti ”mielen valheista”, ts. niistä tarinoista, joilla se koettaa johtaa minua harhaan.” – SG