Yksilöohjaus 6 x 60 min

498,00 

Ahdistaako? 

Stressaako työ tai elämäntilanne? 

Tuntuuko, että muut päättävät, miten aikasi käytät? 

Että virta on vähissä?

Tuntuuko, että elämästä ovat hävinneet ilo ja mielekkyys?

Tule irti päästämisen yksilöohjaukseen. Ilo, mielenrauha ja innostus ovat lähempänä kuin uskotkaan! 

Sedona-metodiin pohjautuva ohjaus rauhoittaa mielen kuohut nopeasti ja pureutuu syvälle asioiden ytimeen. Se tarjoaa erinomaiset työkalut levollisen mielen, toimivien ihmissuhteiden, kokonaisvaltaisen hyvän olon ja innostavan, täyden elämän saavuttamiseksi.

Tämä askel voi hyvinkin muuttaa elämäsi. Pysyvästi paremmaksi.

Tämä ohjauspaketti on mahdollista maksaa myös osissa tai yksi tapaaminen kerrallaan (ohjaus on maksettava ennen tapaamista). Ota tällöin yhteyttä katja@irtipaastamisenilo.fi

Osasto:

Kuvaus

Yksilöohjaus

”Sedona-metodi on hämäävänkin yksinkertainen, niin ettei aina edes ymmärrä, miten nopeasti ja miten paljon se voi tuoda helpotusta ja mielen selkeyttä. Katjan oma ymmärrys tästä metodista on syvällistä, ja se tekee hänestä ihanteellisen ohjaajan kenelle tahansa, joka haluaa soveltaa irti päästämistä elämäänsä.

Ahdistaako? 

Stressaako työ tai elämäntilanne? 

Tuntuuko, että muut päättävät, miten aikasi käytät? 

Että virta on vähissä?

Tuntuuko, että elämästä ovat hävinneet ilo ja mielekkyys?

Elämä ei aina mene, kuten olemme suunnitelleet. Eteen voi tulla yllätyskäänteitä vaikka eron, sairastumisen tai muun kuormittavan tilanteen muodossa. Yhtä lailla voi tuntua, että voimat vain hiipuvat hiljalleen vähemmäksi ja vähemmäksi. Arki voi tuntua harmaalta ja uuvuttavalta, pinna olla kireällä ja ilo kadoksissa.

Ruuhkavuosien keskellä mielekkyyden etsintään ei usein tunnu olevan sen paremmin virtaa kuin aikaakaan, joten voi tuntua, ettei muutos ole edes mahdollinen. 

Mutta entä jos ilon, mielenrauhan ja innostuksen voisi löytää helposti?

Tule irti päästämisen yksilöohjaukseen. Ilo, mielenrauha ja innostus ovat lähempänä kuin uskotkaan! 

Sedona-metodiin pohjautuva ohjaus rauhoittaa mielen kuohut nopeasti ja pureutuu syvälle asioiden ytimeen. Se tarjoaa erinomaiset työkalut levollisen mielen, toimivien ihmissuhteiden, kokonaisvaltaisen hyvän olon ja innostavan, täyden elämän saavuttamiseksi.

Miksi Sedona-metodi ja irti päästäminen auttavat?

Vastaus liittyy siihen, miksi me ylipäätään ahdistumme, stressaannumme tai koemme muita kielteisiä tunteita.

Ulkoisia syitä voi olla monia, mutta pohjimmiltaan syynä on se, miten me reagoimme tilanteeseen. Se, miltä se meistä tuntuu, mitä ajatuksia tilanne herättää, ja se, mitä uskomme tilanteesta seuraavan.

Ja koska Sedona-metodi on kehitetty avuksi juuri näistä – kielteisistä tunteista, ajatuksista ja uskomuksista – irti päästämiseen, se on nopea ja tehokas tapa löytää ilo, innostus ja mielenrauha.

Ja kun ilo, innostus ja mielenrauha palaavat elämään, on helpompi myös nähdä, onko jotain mitä voisi tehdä toisin helpottaakseen tai muuttaakseen myös ulkoisia olosuhteita.

Minulla on ollut onni työskennellä Katjan kanssa vuosia irti päästämisen merkeissä. Katja on erinomainen (irti päästämisen) fasilitoija, ja sessiomme ovat auttaneet minua navigoimaan ihmissuhdepäätöksissä, selventämään työhön liittyviä päätöksiä sekä ylipäätään tekemään päätöksiä hyväksynnästä ja myötätunnosta käsin. Tämä seurauksena avioliittoni on parantunut, olen vaihtanut urani mielekkäämpään ja elän kaikkineen onnellisempaa elämää. Ja mikä parasta, useimmat näistä muutoksista ovat tapahtuneet helposti ja vaivatta. Katjalla on kaunis läsnäolon taito. Luotan häneen ehdottomasti, ja hänen kanssaan työskentely tuntuukin aina hyvin turvalliselta. Suosittelen Katjan kanssa työskentelyä lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa parantaa mitä tahansa elämänsä osa-aluetta.” – KR

Mitä on irti päästämisen yksilöohjaus?

Sedona-metodiin pohjautuva irti päästämisen yksilöohjaus pureutuu niihin kielteisiin tunteisiin, ajatuksiin ja uskomuksiin, jotka tekevät elämästä hankalaa juuri nyt. Ohjaajan juuri sinun tilanteeseesi räätälöimät kysymykset auttavat päästämään irti ja saamaan kosketuksen siihen levollisuuteen, iloon ja rohkeuteen, joka on meissä kaikissa tunnekuohujen alla.

60 minuutin mittaiset ohjaustapaamiset tehdään Zoomissa. Ohjauksen aikana keskustellaan, mutta se ei ole ohjauksen painopiste. Oleellisempaa on irti päästäminen, eikä se vaadi pohdintaa tai analysointia. Tästä huolimatta irti päästämisen yhteydessä saa usein selkeitä oivalluksia siitä, miksi on toiminut kuten on toiminut tai mitä asian muuttamiseksi kannattaisi tehdä.

Voit hakea apua tai tukea esimerkiksi jos

  • olet voimaton ja uupunut
  • olet stressaantunut etkä saa kierroksia alas
  • sinun on tehtävä tärkeä päätös, etkä tiedä mitä tehdä
  • jokin ihmissuhde kuormittaa
  • sinulla on jokin koetteleva elämäntilanne: ero, töiden yllättävä päättyminen, terveydentilan muutos, läheisen kuolema tai sairastuminen…
  • et pääse irti junnaavista ajatuksista tai huolista, tai kun koet jääneesi jumiin
  • haluat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet
  • haluat elämääsi lisää virtaa ja iloa
  • haluat oppia elämään tyynempää ja onnellisempaa elämää

Tehokkainta on työstää samaa teemaa useamman kerran. Voimme kuitenkin myös vain päästää irti siitä, mikä kullakin hetkellä tuntuu kuormittavimmalta. Valinta on sinun, ja tämän menetelmän kauneus on siinä, että sama mistä päästät irti, sen vaikutukset heijastuvat muuallekin elämässäsi.

Kaikki tapaamiset ovat luottamuksellisia, mitään ei äänitetä eikä mitään luottamuksellisia tietoja kerätä.

Voit maksaa paketin joko kerralla verkkokaupassa tai sitten pyytää linkin, jolla maksat kunkin tapaamisen yksi kerrallaan aina ennen tapaamista.

Kun olet käynyt paketin läpi, voit halutessasi jatkaa haluamallasi tavalla: joko edelleen kerran viikossa, kahden viikon välein tai vaikka kerran kuussa. Säännöllinen ohjaus paitsi pitää oman irti päästämisesi vireänä, myös syventää sen vaikutuksia. Ulkopuolinen katse näkee usein syvemmälle ja ohjaus auttaa ohittamaan sellaiset sudenkuopat, joita itse ei heti huomaa.

Kuka yksilöohjauksen tekee?

Ohjaajana toimin minä, Katja Törmänen. Olen kirjailija ja irti päästämisen opastaja, ja olen kirjoittanut kirjan Sedona-metodista nimellä Irti päästämisen ilo. Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla (Like). Kirja ilmestyi tammikuussa 2023 (saatavana myös äänikirjana, jonka luen itse).

Olen harjoittanut Sedona-metodia vuodesta 2013 saakka, ja käyttänyt siihen tuhansia ja taas tuhansia tunteja. Yksilöohjauksesta minulla on vankka yli 1600 kerran kokemus, mikä auttaa valitsemaan kuhunkin tilanteeseen sopivat kysymykset ja lähestymistavat. Olen käynyt (ja kerrannut vuosittain) The Sedona Method Facilitator -koulutuksen, jossa opastetaan parhaita tapoja olla muiden tukena, parina ja oppaana irti päästämisessä.

Syvennän taitojani myös Sedona-metodin pääkouluttajan ja keulakuvan, Hale Dwoskinin ohjaamassa mentorointiryhmässä, joka aloitti monen vuoden tauon jälkeen marraskuussa 2022 ja johon minut ilokseni valittiin. Mentoroinnin onnistuneesti läpi käyneet saavat The Sedona Method Coach -sertifikaatin. 

”Katja on mestarillisen hyvä ohjaamaan irti päästämistä. Hän on erittäin ymmärtäväinen ja lempeä, ja hänellä on kyky olla levollisesti läsnä ja löytää aina juuri oikeat kysymykset, joilla solmu lähtee aukeamaan. Se, mikä näyttää ensin ylittämättömältä ongelmalta, paljastuukin vain mielen kehitelmäksi, ”ei-miksikään”. Katja kanssa työskentely on auttanut minua, kun olen käynyt läpi vaikeaa masennusta ja suuria elämänmuutoksia. Hänen kärsivällisyytensä ja tyyneytensä vievät irti päästämisen aivan uusiin syvyyksiin ja ohjaus on tuonut lisää selkeyttä ja rauhaa arkeeni. ” – VS

Mitä voit odottaa tapaamiselta?

Mieli selkenee ja tyyntyy.

Huolet asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin tai kaikkoavat kokonaan.

Stressaantuneisuus haihtuu.

Kykenet näkemään tilanteet selkeästi ja sinulle sopivat ratkaisut kirkastuvat. 

Alat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet.

Huomaat taas innostuvasi elämästä, ja luottamuksesi omiin kykyihisi palaa. 

Yksinkertaisesti alat voida paremmin.

Ja kun voit paremmin, olet paremmissa kantimissa muuttamaan niitä asioita, joita haluat muuttaa – ja kykenet hyväksymään ne, joita et voi muuttaa.

Opit myös irti päästämisen perusmenetelmiä, joita voit harjoittaa itsekin tapaamisten välillä ja jälkeen. Pidemmällä aikavälillä opit ja omaksut uudenlaista, levollisempaa ja hyväksyvämpää elämänasennetta.

Tämä askel voi hyvinkin muuttaa elämäsi. Pysyvästi paremmaksi.

Suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen oppaaksi. Hän on ollut irti päästämisen tukenani monia vuosia, ja joka ikisessä sessiossa hän osuu ohjauksessaan aivan naulan kantaan. Hän on auttanut minua pitkään jatkuneissa ongelmissa, kuten sosiaalisten tilanteiden pelossa, unettomuudessa, taloudellisissa vaikeuksissa ja monissa, monissa muissa asioissa. Joka session jälkeen tunnen oloni paljon paremmaksi ja rauhallisemmaksi. Katjan taidot perustuvat sekä pitkään irti päästämisen ohjauksen kokemukseen että siihen, että hän myös harjoittaa irti päästämistä itse ahkerasti. Tämä yhdistelmä tekee hänen ohjauksestaan hyvin voimallista. Suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen tueksi – voin taata ettet pety!” – HM

”Katjan ohjauksessa on hyvä olla! Katja on opettanut minua päästämään irti siitä, että asioiden pitäisi mennä kuten minä haluan ja hyväksymään sen, miten asiat ovat. Hän on auttanut minua selkiyttämään mieltäni ja olemaan paremmin yhteydessä omaan itseeni. Ohjaus tuntuu aina turvalliselta ja hyväksyvältä, ja voin huoletta jakaa ja ilmaista sen, mitä tunnen ja ajattelen, ilman pienintäkään pelkoa tuomitsemisesta tai paheksunnasta. Suosittelen Katjan palveluita lämpimästi!” – HH

Katjan läsnäolo ja vahva asiantuntemus menetelmän kanssa luovat vakaan ja vahvan hetken, jossa itsensä kanssa voi olla rehellisimmillään ja saman tien saada toimivan ja kestävän avun vapautumiseen turhasta painolastista ja helpotusta mielen luontaisesta taipumuksesta sekasortoon. Sedona-metodi on selkeyttä kaaokseen. Rauhaa hälyyn. Siksi käytän näitä irti päästämisen välineitä, joita Katjalta olen saanut, koska ne toimivat. Ne ovat hyvä tuki luovan elämän ja työni tueksi, itseni huoltoon. Suosittelen Katjan ohjausta ja Sedona-metodia jokaiselle!” – ML

”Pidän Katjan irti päästämisen ohjauksesta. Se on hyvin hyödyllistä, ja kaiken lisäksi se on hauskaa. Katja todellakin tietää, miten auttaa ihmisiä päästämään irti! Hän tuntee Sedona-metodin hyvin, ja hän on auttanut minua päästämään irti nopeasti ja helposti ”mielen valheista”, niistä tarinoista, joilla se koettaa johtaa minua harhaan.” – SG 

Tämän paketin ohjauskerrat tulee käyttää kahden kuukauden sisällä aloituksesta. 

Tämä ohjauspaketti on mahdollista maksaa myös osissa tai yksi tapaaminen kerrallaan (ohjaus on maksettava ennen tapaamista). Ota tällöin yhteyttä katja@irtipaastamisenilo.fi